Гръцкият вицепремиер и министър на здравеопазването Танос Плеврис написа в

...
Гръцкият вицепремиер и министър на здравеопазването Танос Плеврис написа в
Коментари Харесай

Мятаха кофички кисело мляко по гръцки министър

Гръцкият вицепремиер и министър на опазването на здравето Танос Плеврис написа в Туитър, че е бил атакуван от левичари, предадоха гръцки медиите - по него са били хвърлени кисели млека, до момента в който е вечерял със фамилията си в таверна в центъра на Атина, което бе докуметирано и с видеа.

Правителството на страната осъди нападението.

" Точно в този момент, когато обядвахме в една таверна в Петралона с жена ми и децата ми, арогантни левичари ме нападнаха с кисели млека, удариха освен мен, само че и две от децата ми. Нападат ме и хвърлят кисело мляко по децата ми. Негодници ", написа Плерврис. По думите му всичко се е случило пред очите на 8-годишния му наследник, 13-годишната щерка и брачната половинка. Той разгласява фотоси на изцапани облекла.



Самият здравен министър Плеврис е крайнодесен политик. През 2009 година в гръцки съд Плеврис пази като юрист татко си Константинос Плеврис, създател на книгата " Евреите. Цялата истина ", и споделя, че думите " той желае националсоциалистическият режим да се върне, Хитлер да се върне, вземете евреите и ги вкарайте в Аушвиц " не може да се смята за подстрекателство.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР