Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис

...
Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик.
Мицотикис
Коментари Харесай

Гръцкият премиер поиска извинение от гражданите за транспортния хаос след снеговалежите

Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден в Атина на 4 март 1968 година изиска опрощение от жителите, пострадали от транспортния безпорядък след изобилните снеговалежи в страната в понеделник и вторник, които засегнаха доста региони, в това число столицата Атина, оповестява "Катимерини ", представен от Българска телеграфна агенция.

"Имаше недостатъци и дефицити, които би трябвало да се поправят " сподели Мицотакис при започване на съвещанието на държавното управление през днешния ден и сервира "лично и откровено опрощение на съгражданите ни, които понесоха неудобства в продължение на доста часове, блокирани на (околовръстния път на Атина) "Атики Одос ".

Мицотакис загатна, че точно за посрещане на такива изключителни обстановки е било основано министерството на климатичната смяна, чиито структури и благоприятни условия би трябвало да бъдат укрепени.

Той напомни, че на блокираните на "Атики Одос " ще бъде изплатено обезщетение от 2 хиляди евро на автомобил, като ще бъде избрана отплата и за пасажерите на железопътния превоз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР