Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик.

...
Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик.
Коментари Харесай

Атина пак предупреди Скопие за риска от международна изолация

Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден  в Атина на 4 март 1968 година насочи следващо предизвестие към Скопие за риск от интернационална изолираност на страната като разследване от несъблюдение на Преспанския контракт.

В изявление през днешния ден пред телевизия " Опен " министър председателят Мицотакис за следващ път предизвести Скопие, че европейският път на страната минава през цялостно осъществяване на Преспанския контракт, съобщи БНР.

Политическото управление на Република Северна Македония би трябвало съществено да се отнесе към клаузите на интернационалния контракт от Преспа, тъй като в противоположен случай страната се движи към интернационална изолираност, съобщи гръцкият министър председател. Той добави, че предизборната акция в страната е завършила и спазването на интернационалните задължения е наложително за Скопие.

Гръцкото държавно управление отхвърля да внесе в Народното събрание за одобрение три съществени съглашения със Северна Македония, макар настоятелното искане на СИРИЗА, тъй като не е уверено в честното и поредно почитание на интернационалните съглашения от страна на прилежащата страна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР