Гръцкият корабен магнат Джон Кустас е бил рекетиран от Мартин

...
Гръцкият корабен магнат Джон Кустас е бил рекетиран от Мартин
Коментари Харесай

Убитият Мартин Божанов-Нотариуса изнудвал гръцки корабен магнат?

Гръцкият корабен магнат Джон Кустас е бил рекетиран от Мартин Божанов-Нотариуса. За това описа Анастасиос Дикос - изпълнителен шеф от компанията на предприемача в България, в изявление за " ".

Дикос разкрива, че в продължение на две години е бил преследван с искане за 25 хиляди евро от името на Божанов. По думите на бизнесмена в издевателството са били забъркани данъчни чиновници, прокурори, представители на антикорупционната комисия.

Бизнесменът твърди още, че за малко време против компанията са заведени повече от 10 правосъдни каузи и следствия, а всичко почнало от капиталов план за жилищно строителство.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи съобщи, че на този стадий не разполага с такава информация, само че следствието на случая Нотариуса е в дейна фаза.

" Убитият е главният индивид към който се движи цялото следствие - оперативно издирвателно мероприятие, процесуални дейности, тъй че всички тези условия ще бъдат изяснени от момента на това от неговия статут на жител, по какъв начин се е развивал във времето, в случай че щете като възпитаник, като боец, всичките кавги, всичките процеси, които са свързани с него, ще бъдат изяснени ", увери Коцев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР