Гръцките власти разследват информация за организиране на игри на смъртта

...
Гръцките власти разследват информация за организиране на игри на смъртта
Коментари Харесай

В Гърция разследват смъртоносно предизвикателство по хитовия сериал „Squid Game“

Гръцките управляващи проверяват информация за образуване на " игри на гибелта " по прилика на сюжета в нашумелия южнокорейски сериал " Squid Game ",.

Хитовия сериал на „ Нетфликс “, който доби голяма известност, споделя за странна игра за оцеляване, провалянето в която се санкционира със гибел, а спечелилите имат късмет да завоюват премия от 45.6 милиарда южнокорейски вона. Критиците откриват в поредицата въздействия от други известни заглавия като " Игрите на глада " и " Игра на тронове ".

Сюжетът е изпълнен със подиуми на принуждение и към този момент провокира паника за отражението му върху аудиторията и изключително върху детската душeвност.
Снимка: Скрийншот Скай Гърция
Гръцката полиция е засякла група във „ Facebook “, която провежда сходни игри. Единственото изискване за присъединяване е заплащането на такса от 25 евро. Срещу тази сума уредниците дават обещание на претендентите среща на скрито място в региона на Атина, което ще бъде разкрито посредством линк, съдържащ и информация за заплащането на сумата.

Сериалът от Южна Корея, който върви от един месец, към този момент е донесъл доходи в размер на 900 милиона евро за платформата и е №1 по гледаемост в 90 страни през последните 10 дни, отбелязва „ Скай “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР