Гръцките власти отложиха отварянето на училищата със седмица до 14

...
Гръцките власти отложиха отварянето на училищата със седмица до 14
Коментари Харесай

Гръцките власти отложиха началото на учебната година

Гръцките управляващи отложиха отварянето на учебните заведения със седмица до 14 септември, заради повишаване на случаите на заразяване с , съобщи държавното управление на страната, представено от електронното издание на гръцкия вестник Kathimerini.
Нарастването на случаите на ковид през последните седмици принуди гръцките управляващи последователно да вкарат ограничавания, с цел да лимитират разпространяването му през пиковия туристически сезон. Засегнати са столицата Атина и доста известни острови, съобщи организация Фокус.
 Община Тетевен е в цялостна подготвеност за началото на образователната година Община Тетевен е в цялостна подготвеност за началото на образователната година
На провелата се общинска сесия на 27 август 2020 година ОбС-Тетевен одобри импортирана от доктор Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен ин...
Говорителят на държавното управление Стелиос Пецас съобщи, че удължаването е належащо фамилиите да се върнат в огромните градове от лятната почивка и да прекарат известно време вкъщи, преди децата да се върнат в клас.
„ Призоваваме всички родители да се върнат дружно с децата по домовете си през идващите дни и да се погрижат те да останат в сигурност... до обновяване на уроците “, сподели Пецас.
Носенето на маски ще бъде наложително във всички закрити пространства на учебни заведения в цялата страна, както и в открити пространства, където не може да се съблюдава безвредното разстояние от 1,5 метра. Носенето на маска също ще бъде наложително в учебните рейсове.
Министърът на образованието Ники Керамеус съобщи, че държавното управление ще дава безвъзмездни маски на всички възпитаници в държавните и частните учебни заведения, както и на личния състав.
 1260 лева става стартовата заплата за преподавател 1260 лева става стартовата заплата за преподавател
Между 15% и 16.1% ще е нарастването на самостоятелните работни заплати на педагогическите експерти в просветителната система от 1 яну...
Страната е записала 10 317 инфекции с Covid-19 и 266 смъртни случая.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР