Гръцките футболни фенове станаха свидетели на изключително грозни сцени. Заплахи

...
Гръцките футболни фенове станаха свидетели на изключително грозни сцени. Заплахи
Коментари Харесай

Босът на ПАОК нахлу на терена с пистолет и заплаши съдията


Гръцките футболни почитатели станаха очевидци на извънредно грозни подиуми. Заплахи за гибел, притежател на футболен клуб с револвер на терена и същинска блъсканица към анулиран гол. Това се случи по време на дуела от гръцкото състезание сред ПАОК и АЕК.

В самия завършек на срещата, която вървеше към нулево тъждество, шефът на някогашния клуб на Димитър Бербатов - Иван Савидис, нахлу на терена, с цел да изиска пояснение от съдията поради анулиран гол. Секунди преди този момент реферът Йоргос Коминис на пръв взор реши да не зачете гол на Варела, а при повторенията се видя, че той е постоянен.



Севидис, чието положение се прави оценка на близо 530 млн. $, бе съпроводен от защитата си и първо разпореди на футболистите си да се приберат в съблекалнята. Това обаче не постави завършек на абсурда.

Собственикът на ПАОК се върна, този път без връхната си дреха, а на кръста си носеше персонален револвер. Бизнесменът се насочи към рефера, който по-късно разкри, че е получил закани за живота си. Гръцките медии настояват, че точните думи на Севидис са били: " Мъртъв си! ". След заканите съдиите останали на стадион " Тумба " до 2:20 ч. през нощта.



Самият Иван Севидис е считан за един от най-богатите и авторитетни политици в Русия, непосредствен на президента Владимир Путин. Собственикът на ПАОК е роден в Грузия и е бил на работа в армията на Съюз на съветските социалистически републики. След това приключва стопанска система в университета в Ростов.

Севедис заема 30-а позиция в класацията на " Форбс " за най-богати предприемачи. Той е член на съветската партия " Единна Русия " и народен представител в съветската Дума. Преди да застане отпред на ПАОК през 2012 година и да погаси дълга на клуба от над 10 млн. евро, той е бил президент и притежател на " Ростов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР