Гръцка инвазия в България.Следващата седмица се очаква хиляди гръцки туристи

...
Гръцка инвазия в България.Следващата седмица се очаква хиляди гръцки туристи
Коментари Харесай

Хиляди гръцки туристи ще посетят България

Гръцка инвазия в България.

Следващата седмица се чака хиляди гръцки туристи да посетят България по време на трите почивни дни, оповестиха за БНР туроператори в южната ни съседка.

Много са  студентските групи за Банско. Туристическите организации в Гърция осведомят за мощен интерес на туристите към България по отношение на трите почивни дни за националния празник. Туроператорите в Северна Гърция оповестяват, че съвсем са изчерпани свободните места за екскурзии до България в края на идната седмица, написа novini.bg.

Силен интерес има към автобусните екскурзии до Бургас и Варна. Студентите избират отдих три дни в Банско. Групи пенсионери се провеждат за посещаване на българските манастири. Много са и самостоятелните туристи, които наред с разходка и извършване на покупки в България си купуват ваучери за спа отмора, оповестяват туроператорите.

Турция също притегля с евтина и забавна отмора, като се употребяват и фериботните връзки. След две години пандемия гърците желаят да употребяват хубавото време и празнични дни за къс отдих от Дубай до Банско, разясняват туристическите организации най-продаваните дестинации.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР