Грациите от ансамбъла на България по художествена гимнастика признаха, че

...
Грациите от ансамбъла на България по художествена гимнастика признаха, че
Коментари Харесай

Ансамбълът: Много искахме да играем в Пезаро, но треньорите ни разубедиха

Грациите от ансамбъла на България по художествена гимнастика признаха, че са желали да се състезават и на Световната купа в Пезаро в средата на април, само че треньорите им са ги разубедили. Както е известно, Елена Бинева и Лаура Траатс са с травми след завършилата Световна купа в София и е нужно време за възобновяване.

Още след златото на Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Теодора Александрова и Лаура Траатс в многобоя, ръководителят на федерацията Илиана Раева разкри, че нашият отбор няма да се впусне в отборната конкуренция в Италия.

Момичетата бяха доста удовлетворени от представянето си на мощния шампионат в София, като благодариха сърдечно на почитателите за мощната поддръжка. Те завоюваха злато на пет обръча и бронз на топки и въжета във финалите в неделя.

„ Ние казахме, че доста желаеме да идем на Световната купа в Пезаро, само че треньорките ни убедиха, че би трябвало да се възстановим. В Баку ще се постараем да сме оптимално положителни “, разяснява Мадлен Радуканова.

Бронз за българския отбор на три топки и две въжета

Златни и прелестни! Ансамбълът ни без конкуренция в многобоя

Взрив от страсти и ново злато за фантастичния ни отбор
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР