Границата е единственото общо нещо между Украйна и Русия. Това

...
Границата е единственото общо нещо между Украйна и Русия. Това
Коментари Харесай

Зеленски: Границата е единственото общо нещо между Украйна и Русия

Границата е единственото общо нещо сред Украйна и Русия . Това установи новоизбраният украински президент Владимир Зеленски, представен от УНИАН и ТАСС.

След всяко " сбогом " ще пристигна " добър ден " , сигурно. Отдавна мисля за " общите " неща сред Украйна и Русия . Действителността е, че през днешния ден, след анексирането на Крим и експанзията в Донбас, ние имаме единствено едно останало нещо , което е " общо " - това е държавната граница. 2295 километра и 400 метра " общо ". Русия би трябвало да върне контрола над всеки милиметър на украинската страна. Само тогава ще можем да продължим да търсим нашето " общо ", написа той във " Facebook ", разяснявайки изявление на съветския водач Владимир Путин.
 Украйна избрала Зеленски, тъй като била изтощена от Порошенко
Украйна избрала Зеленски, тъй като била изтощена от Порошенко

Такова мнение изрази съветският дипломат в Съединени американски щати

Той акцентира, че възбраната за експорт на петролни артикули, отварянето на офиси за бързо издаване на паспорти и натурализиране на поданици на окупираните територии и задържането на украински жители няма да оказват помощ за доближаване.

И такива връзки не могат да се нарекат " приятелски " , уверен е Зеленски.

По-рано Путин приказва в поддръжка на " общо поданство " за жители на Русия и Украйна. Според него общо поданство ще направи страните по-силни и по-успешни.
 Военен консултант на Зеленски заплаши съперниците на Украйна с непредвиден удар
Военен консултант на Зеленски заплаши съперниците на Украйна с непредвиден удар

Киев бил подготвен да нанесе удар " там, където не го очаквате "

" Ако издадем паспорти на украинците в Русия, ние неизбежно ще реализираме упования резултат ", означи съветският водач и сподели " сбогом " на публицистите на украински език.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР