Граничният полицай от КГПП Златарево Атанас Николов вилнял в съдебна

...
Граничният полицай от КГПП Златарево Атанас Николов вилнял в съдебна
Коментари Харесай

Окръжен съд постанови: Граничният полицай от ГКПП Златарево Ат. Николов вилнял в съдебна зала остава в ареста

Граничният служител на реда от КГПП Златарево Атанас Николов вилнял в правосъдна зала в Благоевград остава в ареста, това реши през днешния ден състав на Окръжен съд Благоевград по време на делото за мярката за неотклонение.

Припомняме, че Николов сътвори казус по време на делото му за бракоразвод. Изведнъж служителят на Министерство на вътрешните работи изпаднал в дива гняв, почнал да наскърбява и заплашва съдията, налетял на пердах на правосъдните охранители, даже и с вързани с белезници ръце нанесъл удари по главата на двама от охранителите, а когато пристигнали служители на реда от първо ръководство на Министерство на вътрешните работи налетял и на тях.

В полицейската клетка на Второ ръководство на Министерство на вътрешните работи изстъпленията му не спрели, крещял, че ще уволнява наред. За случая Struma. com описа в детайли. Николов се развежда от към една година, споделят поради системнипрояви на експанзия и домашно принуждение, само че никой не вярвал, че ще дръзне да сътвори същински екшън в съда.

Той е чиновник на Министерство на вътрешните работи и против него е формирано дисциплинарно произвеждане и следствено дело. Нападнатите охранители са извадили медицински свидетелстава, с цел да търсят правата си по цивилен ред.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР