Гранични полицаи задържаха на ГКПП Калотина“ мъж, опитал да изведе

...
Гранични полицаи задържаха на ГКПП Калотина“ мъж, опитал да изведе
Коментари Харесай

Мъж отвлича приятелката си за проститутка

Гранични служители на реда задържаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ мъж, опитал да изведе със опасност от страната жена за полова употреба, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

На 13 август на пункта за излизане от страната дошъл рейс, пътуващ за Австрия.

При осъществяване на паспортния надзор 38-годишна българска гражданка потърсила подпомагане от граничния служител на реда, заявявайки, че не желае да пътува за Австрия, само че е принудена принудително от мъжа, с който живее на фамилни начала. Жената се оплакала, че е била подложена на систематичен тормоз от спътника си, който й взел документите, телефона и със опасност я принуждава да замине за Австрия, където да проституира.

Граничните служители на реда  са открили в рейса 30-годишен мъж от козлодуйско село, за който 38-годишната жена твърди, че я заплашва и принуждава да пътува.  Той е арестуван в ГПУ-Калотина. Работата по случая продължава.

38-годишната жена е потърсила полицейска протекция и ще бъде настанена в предпазено жилище, оповестяват още от Министерство на вътрешните работи.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР