Гранични полицаи задържаха 41 незаконни имигранти на граничен пункт Кулата,

...
Гранични полицаи задържаха 41 незаконни имигранти на граничен пункт Кулата,
Коментари Харесай

Наши граничари направиха удар! Спипаха ТИР, а вътре...

Гранични служители на реда задържаха 41 противозаконни имигранти на граничен пункт Кулата, укрити в камион, идващ от Гърция. 50-годишният водач на камиона, румънец, също е арестуван, оповестява " Дарик ".

Днес към 10.00 ч. на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата дошъл за влизане в страната ни товарен автомобил с румънска регистрация. Граничните служители на реда поискали осъществяването на инспекция с рентген, при която било открито, че в товарното помещение има хора.

Последвала физическа инспекция на камиона от екипът за противопоставяне на контрабандата и незаконната миграция. В товарния отсек, зад кабината, граничните служители на реда открили 41 незаконни имигранти - 29 мъже, 5 дами и 7 малолетни лица. Те декларират разнообразни националности, които ще бъдат конкретизирани в допълнение в процеса на следствието.

За случая е известена районната прокуратура. 50-годишният румънски жител, водач на камиона, и противозаконните имигранти са арестувани в Гранично полицейско управление-Петрич. Срещу пълнолетните ще бъдат формирани досъдебни производства. Децата и дамите са настанени в профилирано помещение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР