Грандиозното видео, което ще гледате по-долу, е заснето от американската

...
Грандиозното видео, което ще гледате по-долу, е заснето от американската
Коментари Харесай

Изтекли кадри показват въздушен удар на САЩ срещу НЛО

Грандиозното видео, което ще гледате по-долу, е снимано от американската войска в афганистанската провинция Кандахар през 2011 година

То става обществено притежание през 2017 година с помощта на някогашни американски военнослужещи, които вземат решение да го разкрият. Кадрите демонстрират ракета въздух-въздух, удряща два НЛО, ситуирани над военната зона на Кандахар.

Във видеото се виждат четири НЛО, които кръжат в небето и изпускат дребни обекти, които падат на земята. Войник на наблюдателната кула се пробва да разпознава 4-те НЛО с лазерен и инфрачервен бинокъл.

Няколко минути по-късно се появява изтребител A-10 Тъндърболт, който изстрелва ракета въздух-въздух към един от НЛО.

Четете още: Класифицирана сензационна фотография на НЛО до военен аероплан е оповестена за първи път

Ракетата удря два НЛО, само че явно няма резултат върху обектите. Вероятно са оборудвани с енергиен щит, който ги защищава от детонация.

Видеоклипът е оповестен в канала NOTICIAS ORDO в ЮТуб, а коментарът за случая е:

„ Видеото е записано от наблюдателна кула благодарение на система за надзор на огъня за нощно виждане. Четири НЛО се появяват над планините и пускат по-малки обекти надолу.

Интересното е, че в поддръжка на американската Военна база, покрай която се случват тези събития, е извикан аероплан A-10 Тъндърболт. Самолетът нападна два от четирите обекта, само че когато димът от детонациите се разсейва се оказва, че офанзивата на A-10 не е развалила задачите. И даже не са мръднали и сантиметър от позицията си. “

Появата на такива обекти по време на войната в Афганистан в разнообразни години се оповестява от доста американски военнослужещи.

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР