Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и

...
Грандиозният двубой в тежка категория между колосите Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Дългоочакваният двубой Джошуа – Поветкин пряко по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA

Грандиозният дуел в тежка категория сред колосите Антъни Джошуа и Александър Поветкин ще се организира в границите на боксова галавечер на 22 септември от 22.00 ч на стадион „ Уембли ” в Лондон. Зрелищната борба сред първенеца и наложителния кандидат на WBA ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT 2 и в, като ще бъде налична и като настрана събитие, което

Непобеденият Антъни Джошуа (Великобритания) ще се изправи против Александър Поветкин (Русия) в опит да отбрани всичките си международни трофеи във версии WBA Super (Световна Боксова Асоциация), IBF (Международна Боксова Федерация ), WBO (Световна Боксова Организация) и IBO (Международна Боксова Организация).

Джошуа има 21 следващи победи на професионалния кръг, 20 от които с нокаут. Това ще е първа борба за суперзвездата на бокса на " Уембли " от 29 април 2017 година, когато нокаутира Владимир Кличко и постави завършек на превъзходството му в тежка категория. Тази година роденият в Уотфорд боксьор надделя по точки Джоузеф Паркър и по този начин се приближи на единствено един пояс от обединяването на всички четири най-значими при най-тежките.

От своя страна Александър Поветкин е международен, олимпийски и повторен европейски първенец с 34 победи от 35 мача. Единствената си загуба съветският боксьор претърпява през 2013 година от Владимир Кличко след единомислещо съдийско решение.
 Поветкин NOVA-->
Кой ще бъде огромният победител от паметния конфликт, не пропускайте да разберете на 22 септември от 22.00 ч., директно в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн на.

Проследете най-интересните спортни събития – онлайн по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и в онлайн платформа.Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР