Грандиозната боксова гала в София, която организира Кубрат Пулев, е

...
Грандиозната боксова гала в София, която организира Кубрат Пулев, е
Коментари Харесай

Къде, кога и как може да гледате боксовата гала на Кубрат Пулев и Тервел Пулев днес?

Грандиозната боксова церемония в София, която провежда Кубрат Пулев, е през днешния ден. Събитието е в " Арена София " и стартира в 19:00 часа, като включва осем първокласни борби с присъединяване на българи и на бойци от целия свят. Кулминацията на вечерта обаче са последните две. В тях на кръга ще се качат за своите срещи точно Кубрат Пулев и Тервел Пулев.

Първо това ще стори Тервел Пулев - последният мъж, донесъл олимпийски орден за България.

През 2012 година на игрите в Лондон Тервел печели бронз в полутежка категория , като на полуфинала губи от един от най-хубавите боксьори на нашето време - Олександър Усик.

А за какво се стигна до отсрочване на борбата за международната купа сред Кубрат Пулев и Махмуд Чар? И по кое време ще се организира този дуел? Може да прочетете още веднъж ТУК:

Носителят на регулярната международна купа на WBA Махмуд Чар скъса бицепс на подготовка

Двубоят на Тервел в " Арена София " се чака да стартира към 22:00 часа, а негов противник е Роли Ламбърт от Камерун.

" Черешката на тортата " в боксовата церемония довечера е борбата с присъединяване на Кубрат Пулев.

Веднага след края на мача на Тервел Пулев, Кубрат ще излезе в конфликт против украинеца Игор Шевадзутский в тежка категория. Тя се чака да стартира не преди 22:30 часа, а залогът сред Кубрат Пулев и Игор Шевадзутский е интернационалната купа на Световната боксова асоциация (WBA).

Емоционалната изповед на Кубрат и Тервел Пулеви за тяхната майка от предаването " 120 минути " може да изгледате още веднъж ТУК:

Битките на братя Пулеви в София - 30 март, 22:00 ч., директно по bTV, bTV Action и btvsport.bg

Къде, по кое време и по какъв начин може да се гледат изявите на Кубрат Пулев и Тервел Пулев довечера?

bTV Media Group пуска мачовете на братя Пулеви, както и цялата интернационална боксова церемония, която е под егидата на WBA, изцяло гратис, както в ефирен ефир, по този начин и онлайн.

КАК ДА ГЛЕДАТЕ КУБРАТ ПУЛЕВ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ В ЕФИР:

Ако вие желаете да гледате по малкия екран дуелите на Кубрат Пулев и Тервел Пулев , то може да го извършите довечера, като изберете ефира на bTV, където директното ни предаване ще стартира в 22:00 часа, незабавно след предаването " Бригада нов дом ". Мачовете на братя Пулеви по bTV са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ за феновете, а bTV е единствената телевизия, която ще ги излъчва.

А за какво Тервел Пулев избра да се усамоти в една именита боксова зала - надалеч от лукса и шума?

Може да изгледате епизод №7 от специфичната цифрова поредност на уеб страницата btvsport.bg " В ръкавиците на Пулеви " ТУК:

Винаги се връщам тук, откъдето са тръгнали всички велики първенци, споделя Тервел в Епизод 7 от поредицата „ В ръкавиците на Пулеви “

КАК ДА ГЛЕДАТЕ КУБРАТ ПУЛЕВ И ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ ОНЛАЙН:

Ако вие желаете да гледате борбите на Кубрат Пулев и Тервел Пулев онлайн, то може да го извършите само на спортния уебсайт btvsport.bg, като това също е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за потребителите и няма да ви се постанова никаква спомагателна регистрация.

КАК ДА ГЛЕДАТЕ ЦЯЛАТА БОКСОВА ГАЛА НА БРАТЯ ПУЛЕВИ В ЕФИР:

Началото на боксовата церемония вечер, проведена от Кубрат Пулев в " Арена София " довечера, е от 19:00 часа.

Точно в 19:00 часа би трябвало да стартира първата среща от програмата, а тъкмо в този час може изберете телевизия bTV Action - още веднъж НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Специалното студио на bTV във връзка боксовата церемония, с водещи Илия Илиев и Петър Бакърджиев стартира също в 19:00 часа и него може да наблюдавате също по bTV Action.

Репортер на терен ще бъде Димитър Тасев, а оператор Петър Стоев.

Димитър Тасев и Петър Стоев са екипът , който стои в основата на специфичната цифрова поредност на btvsport.bg " В ръкавиците на Пулеви ", която bTV започва напролет на 2021 година

КАК ДА ГЛЕДАТЕ ЦЯЛАТА БОКСОВА ГАЛА НА БРАТЯ ПУЛЕВИ ОНЛАЙН:

Онлайн излъчването на боксовата церемония на Кубрат Пулев и Тервел Пулев стартира с началото на програмата:

Точно в 19:00 часа на спортния уебсайт btvsport.bg и това ще бъде НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО и без регистрация за всеки, който има предпочитание да се наслаждения на бокс от най-висока класа и да преживее страстите с двама от най-хубавите български спортисти през последните 20 години.

Онлайн излъчването на спортния уебсайт btvsport.bg ще продължи без спиране до края на боксовата церемония, като ще включва и всички мнения от събитието, всички изявленията с основните настоящи лица. Очаква се боксовата церемония в " Арена София " да стартира в 19:00 часа и да завърши след среднощ.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР