Грандиозен скандал избухна миналия вторник в иначе позитивното шоу на

...
Грандиозен скандал избухна миналия вторник в иначе позитивното шоу на
Коментари Харесай

Ще изгонят ли Емрах от „Денсинг старс” след целувката с Веси?

Грандиозен скандал избухна предишния вторник в другояче позитивното шоу на Би Ти Ви „ Денсинг старс ”. Младият Емрах Стораро целуна партньорката си Веси пред камерите в разгара на танца, който показаха. Целувката явно не беше планувана и момичето едвам се съвзе от шока и обидата, с цел да продължи осъществяването си до финала.

Водещите пък направиха несръчен опит да замажат обстановката, само че доста фенове желаят наказване за артиста, който си разреши да наруши всички граници и да навлезе жестоко в персоналното пространство на танцьорката. Във всяка естествена страна това би било окачествено като полов тормоз на работното място, написа Хотарена.

Това, което стана във вторник в последното издание на „ Денсинг старс ”, по никакъв метод не се отличава от абсурда с целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши преди години. Само че Кобрата тогава си понесе последствията, до момента в който за Емрах Стораро надали ще има каквито и да е наказания. Младият артист от много време демонстрира недвусмислено апетита си към своята учителка по танци Веселина Данева. Момичето е извънредно тънко и възпитано, досегашна балерина в Националния музикален спектакъл, приключило е Националното танцово учебно заведение и Академията по музика, танци и изобразително изкуство в Пловдив и е същински експерт. Затова не си разрешава да разяснява обществено отношението на своя сътрудник, а седмици наред спазваше положителния звук и се отнасяше към него задоволително положително, с цел да може работата им дружно да върви. Емрах обаче очевидно не осъзнава къде се намира, обръща всичко на игра и флирт и по средата на предаването онлайн във вторник, в кулминационната точка на танца взе, че я целуна по устните. Веси го отблъсна, както беше заложено и в хореографията, само че по лицето й пролича, че е шокирана, афектирана и едвам се сдържа да не си тръгне. Тя въпреки всичко съумя да довърши танца, до края на предаването продължи да се усмихва всякога, когато камерата я следеше, само че все пак не съумя да скрие обидата си.

Синът на Тони Стораро от своя страна не отстъпи. Той очевидно не вижда нищо неправилно в своята целувка на сцената. Нещо повече – на финала на танца я целуна наново, единствено че този път по челото. Танцьорката внезапно го отблъсна, този път не по проект, а от сърце, само че младият Стораро явно беше удовлетворен от постъпката си.

Зрителите не закъсняха с реакциите си в формалните канали на шоуто. Не липсват хора, които се радват на младите, вярвайки, че целувката и мечтана и от двете страни, само че множеството видяха неудобството на Веси. „ Това е полов тормоз! ”, нервират се хората. „ Емрах се подигра с партньорката си, с журито и със феновете. Толкова унизително държание – да целува Веси! ”; „ Ясно е, че няма същински усеща към нея, другояче щеше да го е грижа повече за сигурността й и да почита персоналното й пространство. Вместо това я целуна принудително и се държи като момче, което не желае да одобри „ не ” за отговор и обезверено търси внимание. Дано порасне скоро, преди да нарани още някого. Жалко за Веси. Пролича си, че не й хареса и се отдръпна ”, пишат хората.

За да замажат ситуацията, водещите Алекс Раева и Краси Радков започнаха да се майтапят, че се чака женитба в шоуто и че това очевидно е новата любовна двойка на дансинга. Дори беше направена отпратка към Петко и Яна Димитрови, които преди години се ожениха, откакто танцуваха дружно в „ Денсинг старс ”, а в този момент към този момент имат и две деца. Но Петко в никакъв случай не е целувал Яна, до момента в който танцуват в предаването, а постоянно е показвал почитание към желанието й да резервира връзката им в загадка, до момента в който са в шоуто. За разлика от него Емрах употребява предаването, с цел да се домогва до Веси.

Говори се, че момичето е било унищожено след шоуто. То едвам дочакало финала на фотосите, с цел да се скрие и да се наплаче на мира. Всички дами са били на страната на Веси. От продукцията дължат пояснение на феновете и обществено опрощение пред младата танцьорка. Емрах също би трябвало обществено да й се извини, а малкия екран – да го глоби за наглото държание и унижението, на което я подложи. За целувка като тази във всяка естествена демократична страна, в която почитат човешките права, биха изгонили Емрах от шоуто, а Веси би получила тлъсто обезщетение и от него, и от малкия екран.

Синът на Тони Стораро отговори на един от мненията: „ Разбира се че я попитах преди всички мой дейности! ”, написа той, а ние публикуваме изречението без редакторска интервенция – истинският метод, по който е написано в Инстаграм.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР