Грандиозен скандал е имало между Шарлийз Терон и Том Харди

...
Грандиозен скандал е имало между Шарлийз Терон и Том Харди
Коментари Харесай

Шарлийз Терон се страхувала от Том Харди на снимачната площадка

Грандиозен скандал е имало сред Шарлийз Терон и Том Харди на снимачната площадка на кино лентата „ Лудия Макс “ (Mad Max: Fury Road). Двамата си крещяли постоянно, а Терон нарекла Харди „ скапаняк “, когато той я предиздвикал да го чака с часове.

След абсурда русокосата хубавица поискала жена продуцент да бъде с нея от самото начало, с цел да се пази от сътрудника си.

Том Харди постоянно закъснявал за фотосите .

Един ден, когато Терон била на снимачната площадка тъкмо в 8 ч., гримът и костюмът ѝ били подготвени и тя се качила на военната платформа на кино лентата.

Операторът Марк Гоелнихт споделя: „ Стана 9 ч., а Том към момента го нямаше. Попитах Шарлийз, искаш ли да слезеш от бойната платформа и да се разходиш в близост, или... Тя сподели: „ Не, ще остана тук “. Наистина искаше да покаже гледната си точка. Не отиде до тоалетната, не прави нищо. Просто седеше на бойната платформа.

Въпреки, че продуцентите отправили „ специфична молба “ към Том Харди да се появи в точния момент, минали още няколко часа преди той да се появи. Накрая към 11 ч. той пристигнал на снимачната площадка, а от самото начало Терон го чакала.

“[Tom Hardy] was quite aggressive. [Charlize Theron] really felt threatened, and that was the turning point. "

Crew members on "Mad Max: Fury Road " detail Hardy and Theron's explosive fight after Hardy showed up to set three hours late:
— Variety (@Variety)
Гоелнихт споделя: „ Тя скочи от военната платформа и стартира да го псува, казвайки:

„ Глобете скапаняка със 100 хиляди $ за всяка минута ,

в която кара този екип да го чака “ и „ Как може да проявяваш такова пренебрежение “.

Тя беше права. Направо беше гневна. Крещеше с цялостни сили и той очевидно е чул някои от нещата, тъй като се втурна към нея и сподели: „ Какво ми сподели? “.

Според оператора Харди изглеждал „ много нападателен “, а Терон „ в действителност се почувствала застрашена “. „ Това беше повратният миг, тъй като тогава тя сподели: „ Искам някой като отбрана “. Оттогава тя имаше продуцент, който беше назначен да бъде с нея от самото начало “, изясни той.

Самата Терон споделя: „ Ситуацията излезе от надзор и аз помислих, че може би, в случай че жена продуцент бъде изпратена до мен може би ще изравни малко нещата, тъй като не се усещах в сигурност. Някак си тропнах с крайник и режисьорът се съгласи. Това ме накара да вдишвам по-спокойно, тъй като ще има схващане за това, пред което съм изправена “.

По-късно

Том Харди отговори на нападките на Шарлийз Терон .

„ Поглеждайки обратно, натискът и напрежението и върху двама ни бяха големи. Това, което ѝ трябваше беше по-добър и може би по-опитен сътрудник от мен. Това е нещо, което не можеш да изиграеш. Бих желал да имам вяра, че в този момент, когато съм по-стар и по-грозен, бих могъл по-добре да се оправя със обстановката “.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР