Грандиозен международен скандал зрее по вина на боса на ABCPharmacy

...
Грандиозен международен скандал зрее по вина на боса на ABCPharmacy
Коментари Харесай

Международен скандал! Американските служби по петите на менте-аптеките ABCPharmacy и боса им Тодор Карликов

Грандиозен интернационален скандал зрее по виновност на боса на ABCPharmacy – Тодор Карликов, издадоха наши източници от адвокатурата. От няколко месеца лекарствената верига стремително открива аптеки под тепетата и примамва болните и оскотели пловдивчани с гръмки реклами и съмнителни промоции.

Активното им наличие в интернет и обществените мрежи обаче се набило на очи на хиляди километри от България - в Съединени американски щати. Оказва се, че Тодор Карликов е откраднал наименованието, логото, графичните и словни знаци от една от най-големите фарма вериги в Америка, които също се споделят ABCPharmacy. За пладнешкия обир на интелектуална благосъстоятелност алармирал не какъв да е, а върховен шеф на Meta - притежател на Фейсбук, Instagram, WhatsApp и голям брой други приложения, където Карликов пуснал спонсорирана реклама.

Съгласно щатското законодателство, същинските притежатели на марката незабавно се обърнали към тамошните служби с цел да издирят бг-хайдуците, а мастити адвокатски фирми зад Океана към този момент се свързали с родни адвокатски сдружения да съставляват клиентите им у нас. За присвояването на интелектуална благосъстоятелност най-вероятно е алармирано и посолството, разясниха източниците ни.

 

Едно е несъмнено – босът на никому незнайните пловдивски аптеки Тодор Карликов ще се прочуе и зад Океана с тлъсто дело за стотици милиони, потриват ръце хищни юристи.

Автор: crimesbg.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР