Грандът от Саудитска Арабия Ал-Насър, е близо до споразумение с

...
Грандът от Саудитска Арабия Ал-Насър, е близо до споразумение с
Коментари Харесай

Ал-Насър не се спира, събира Роналдо и капитана на Барса

Грандът от Саудитска Арабия Ал-Насър, е покрай съглашение с португалската суперзвезда Кристиано Роналдо. Счита се, че прехвърлянето е сигурен, само че арабите наподобява нямат желание да се задоволят единствено с нападателя. " Мундо Депортиво " твърди, че клубът от Рияд е пратил " главозамайваща " оферта на капитана на Барселона Серхио Бускетс.

Договорът на халфа с каталунците изтича в края на сезона и той съществено обмисля бъдещето си, като се заприказва, че той може да напусне " Камп Ноу " още през януари, което е засилило интереса на Ал-Насър. Саудитският клуб желае да го вземе още в този момент, с цел да се причисли към звездния състав на треньора Руди Гарсия, в който са още вратарят Давид Оспина, бранителят Алваро Гонсалес, както и нападателите Андерсон Талиска и Венсан Абубакар.

Ръководството на арабите имаше предпочитание да притегли Нголо Канте от Челси през лятото, само че последните информации сочат, че френският национал ще преподпише със " сините ", заради което от Рияд са се насочили към Бускетс. Предложението, което отбранителният халф е получил, е доста по-високо от това на Барселона.

Саудитска Арабия залага доста на футбола. Арабската страна е претендент за хазаин на Мондиал 2030, заради което желае да разпространява локалното си състезание, инвестирайки доста пари в него.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР