Грандът на българския волейбол, столичния Левски започна подготовката си за

...
Грандът на българския волейбол, столичния Левски започна подготовката си за
Коментари Харесай

Волейболният Левски започна подготовка за новия сезон

Грандът на българския волейбол, столичния Левски стартира подготовката си за новия сезон.
 Тодор Скримов: Мечтая за орден с националния тим
Тодор Скримов: Мечтая за орден с националния тим

" Обичам спорта още от дете "

Тимът ще бъде воден още веднъж от някогашния капитан на националния тим Владимир Николов, а за кондицията на състезателите ще се грижи Йордан Георгиев.

Вчера бяха показани 16 волейболисти. Следобяд те имаха контакт с волейболната топка за първи път след валанцията. До края на август Владо Николов ще залага на физическата подготовка и техниката на осъществяване на обособените детайли. Селекцията е построена главно върху сполучливото консолидиране на млади състезатели към ядрото от по-опитни. Прави впечателение присъствоето на неостряващия Смилен Мляков, който още веднъж ще забива на поста диагонал.

Ето какво показа Владимир Николов, който е и президент на един от любимците за купата:

" Отборът ни резервира главната си част и нашата съществена цел е да прибавим няколко млади играчи, които в близко бъдеще да поемат последователно нещата. Разчитам на тези надарени момчета да се потвърдят и да защитят мястото си в Левски.

Този сезон не сме привлекли нито един умел играч, на процедура единственото ни ново попълнение към този момент е капитанът на националния до 17 години Владимир Гърков. Той, както и другите му връстници, би трябвало да се пребори за своето място, тъй като единствено в среда на конкуренция може да се получи израстване. Ще бъдем доста удовлетворени в случай че в края на сезона най-малко един от младите попадне в титулярния състав на мъжкия тим.

И, несъмнено, колкото се може повече от тях да бъдат извикани в националните тимове на съответните възрасти ", разяснява Николов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР