Grand Theft Auto V – това олицетворение на геймърския пубертет

...
Grand Theft Auto V – това олицетворение на геймърския пубертет
Коментари Харесай

Обявиха GTA V за най-печелившия развлекателен продукт на всички времена

Grand Theft Auto V – това въплъщение на геймърския пубертет – се продава като топъл самун, откогато дебютира през 2013 година за PlayStation 3 и Xbox 360. Излизането на останалите конзолни версии и районен съд врата единствено ускори комерсиалния триумф на играта, с цел да стигнем до следващото финансово самопризнание за нея.

По данни на MarketWatch , това е най-печеливишят развлекателен артикул в историята. Точно по този начин, по-голям от „Аватар“, от музикалните албуми на поп звездите, от книгите за „Хари Потър“ и… ами от всичко друго.

Според маркетинговата компания, от гангстерския екшън са продадени над 90 милиона копия, донесли невероятните 6 милиарда $ доходи. В тази сума обаче влизат както самите продажби, по този начин и микротранзакциите от онлайн режима GTA Online, който в отсъствието на каквато и да била стойност на сингъл плейъра се трансформира в гръбнак на играта.

Take-Two добре осъзнава това и пуска ъпдейти за онлайн режима съвсем всяка седмица, за последно нов рейсър режим с името Target Assault Races, както и нов автомобил за него (Vapid Caracara).

Наскоро чухме слух, че GTA 6 се създава с кодовото име Project Americas и ще ни придвижи в Маями. Градът ще бъде насочна точка за доста от приключенията в Южна Америка. Източникът не прецизира дали действието ще се развива в сегашното или предишното. Работата по играта протича доста постепенно и Rockstar наподобява се цели в премиера през 2022 година
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР