Гранд каньон в БСП и скритите милионери критикува червеният бизнесмен

...
Гранд каньон в БСП и скритите милионери критикува червеният бизнесмен
Коментари Харесай

Гергов атакува скритите милионери и хермафродити в БСП

Гранд каньон в Българска социалистическа партия и скритите милионери подлага на критика аленият предприемач Георги Гергов.

Пред Нова телевизия Гергов приказва за милионерите в столетницата, които се вършат на национални хора . " Не може да си хермафродит - да си и от едната страна, и от другата ", счита аленият предприемач.

 За Гергов Българска социалистическа партия са навън, а не опция
За Гергов Българска социалистическа партия са навън, а не опция

Обвинява Нинова за загубата на изборите и планува забавни неща през есента

" Лъжата и циркаджилъците не са присъщи за нашата партия ", безапелационен е Гергов. А за Нинова отсече: " Още не съм почнала с рецензията ". Гергов се закани, че истината ще излезе нескрито.

" Мислихме, че ще вършим смяна ", разяснява Гергов. Той е безапелационен, че ще влезе в лидерска борба, въпреки да счита, че не той е най-хубавият водач на столетницата .

" Защо трябваше да се изрежат клоните на партията ", запита Гергов и добави, че той не води война с Нинова, само че бил комфортен за водача на Българска социалистическа партия. " Къде са мощните хора в Българска социалистическа партия? ", ядоса се социалистът и отсече, че преди е подкрепил Нинова, с цел да трансформира България, а не да мачка.

Гергов е уверен, че България има потребност от коалиция, която да работи в полза на страната и още веднъж има вяра в взаимно ръководство с ГЕРБ. Георги Гергов има вяра, че може да откри общо решение с партията на Борисов за плоския налог, който е съществена разграничителна линия сред двете обединения. " В момента Бойко Борисов е фактор в Европа ", изясни Гергов, а Българска социалистическа партия не изпълнявала програмата си.

 Борисов отхвърля да си е приказвал с Гергов за коалиция
Борисов отхвърля да си е приказвал с Гергов за коалиция

Трябва да си тапигьоз, с цел да отречеш, че в България има прогрес, безапелационен министър председателят

В избора на членове на Висш съдебен съвет от квотата на Народно събрание аленият предприемач вижда подмолна сделка сред обединенията. " Това не е моята скица ", осече Георги Гергов.

Председателката на партията употребила медиен комфорт и това ставало с пари, съгласно него. " Корнелия е жена с минало, тя е подвластна от някои хора и те натискат копчето ", нападна социалистът. " Аз постоянно съм бил неразбираем в партията, аз съм непознат измежду свои ", показа Георги Гергов. " Аз не съм в паралелната страна, търсете паралелната страна на друго място ", заключи Гергов.

 Гергов хвърли оставка и даде обещание да Обновена
Гергов хвърли оставка и даде обещание да " вади скелети "

Не напуща обаче Българска социалистическа партия, на която е член от 41 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР