Гръмотевични облаци надвиснаха над любовта на Валери Божинов и Биляна

...
Гръмотевични облаци надвиснаха над любовта на Валери Божинов и Биляна
Коментари Харесай

Облаци над любовта! Биляна бясна на Божинов

Гръмотевични облаци надвиснаха над любовта на Валери Божинов и Биляна Дол напоследък. Знойната сръбкиня е гневна на нападателя и не крие това, научи HotArena.

Причината е, че някогашният национал на България разтрогна контракта си с " Лозана " и двамата ще би трябвало да изоставен Швейцария. Половинката на Божигол обожава тази страна. Освен това родителите й живеят в Цюрих и самата кокона е израснала там. Тя беше на седмото небе, когато Валери подписа с " Лозана ". Тогава Биляна разгласи, че се прибира вкъщи.

" Добре пристигнал, скъпи. Поздравления ", написа тогава тя в обществените мрежи. Бившата госпожа Дол се къпеше в светлините на прожекторите в Швейцария. Тя даже е определена за най-секси футболна половинка в елита на алпийската страна, написа " България през днешния ден ".

Всичко завърши преди 10 дни, когато Божинов разтрогна контракта си с " Лозана " и се прибра в България. За първи път той не беше съпроводен от Биляна, която ядосана отпътува за Белград. Явно усетил, че крепко е сгафил, и побърза да вземе ограничения.

Божинов се зае да умилостивява обичаната си. За задачата той се отхвърли да поддържа форма в България и отпътува за Сърбия при Биляна. Двамата небрежно се включиха в светския живот на Белград и посетиха няколко вървежни заведения, а Божигол не стопира да глези обичаната си. За да е покрай нея, той е решил да прекара там времето до края на годината, когато ще може да подпише с нов тим.

Нападателят даже се оглежда за отбор в сръбското състезание. Той към момента таи очаквания по някакъв метод да се върне в " Партизан ". Божинов към този момент посети два мача на " гробарите " и не стопира да им се изяснява в обич. Все отново Валери е подготвен и на вид да заиграе в някой по-слаб тим, само че да е с Биляна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР