Гръм в Рая настъпи за Анелия и годеника й Любомир

...
Гръм в Рая настъпи за Анелия и годеника й Любомир
Коментари Харесай

Гръм в Рая! Фолкпевицата Анелия зарязана от гаджето!

Гръм в Рая настъпи за Анелия и годеника й Любомир Захаринов. Двамата са се разделили дефинитивно и фолк певицата е върнала годежния пръстен на милионера. Сватба няма да има, а по всичко проличава, че няма да си останат даже другари.

Отношенията им са завършили по много отрицателен метод, съдейки по Инстаграм профила на Анелия. Изпълнителката на „ Погледни ме в очите “ е изтрила всичките им фотоси, а те не бяха по никакъв начин малко. Тя даже не следва Захаринов в мрежата.

Според осведомени, причина за краха във връзката им е прекомерно завладяващото държание на Захаринов, написа уеб сайтът Intrigi.bg. Бизнесменът не одобрявал среднощните участия на изпълнителката и честите й задължения, свързани с поп фолк кариерата й. Той неколкократно се опитвал да я убеди да приключи с музиката и да остане стопанка.

„ Няма да спра да пея! Напротив, през този месец съм провела с моите екипи снимането на три плана, преди този момент направих и още един, който задържах малко във времето. При мен тече усилена работа “, изрично съобщи Анелия в обществения си профил.

Именно отводът й да зареже дългогодишната си кариера и непрекъснатите ултиматуми от страна на Захаринов станали мотив певицата да му върне пръстена.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР