Гражданското сдружение “БОЕЦ изпраща комикса на Васил Божков до КПКОНПИ

...
Гражданското сдружение “БОЕЦ изпраща комикса на Васил Божков до КПКОНПИ
Коментари Харесай

”БОЕЦ” сезира европейския прокурор Лаура Кьовеши заради комикса на Божков

Гражданското съдружие “БОЕЦ ” изпраща комикса на Васил Божков до КПКОНПИ и ръководителят на Европейската прокуратура Лаура Кьовеши. Сезирани са и европейските институции.
Сигналът на “БОЕЦ” е против премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и шефката на бюджетната комисия Менда Стоянова за проведена незаконна група.

Той идва след публикувания от предприемача Васил Божков комикс, в който хазартният необут твърди, че е плащал 20% такса успокоение, в подмяна на разпънат политически чадър и друго данъчно облагане за лотарията.

“БОЕЦ уведомяваме прокуратурата и КПКОНПИ, че поради потвърдените зависимости и некадърност да проверяват дейно лица заемащи високи държавни постове и съответно лицата Бойко Борисов и Владислав Горанов, както и заради компрометираните фигура на основният прокурор Иван Гешев и ръководителят на КПКОНПИ, Сотир Цацаров ще сезираме европейските институции за проблема, както и ръководителят на Европейската прокуратура, госпожа Лаура Кьовеши с искане за интернационално следствие и правна помощ”, се показва още в известието на гражданската организация.

ВАЖНО! БОЕЦ внесе сигнал против Борисов, Божков, Горанов и Менда Стоянова за корупция и основаване на ОПГ за осъществяване...
Posted by БОЕЦ - България Обединена с Една Цел on Tuesday, June 2, 2020

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР