Гражданско сдружение БОЕЦ внесе в прокуратурата два сигнала за корупция

...
Гражданско сдружение БОЕЦ внесе в прокуратурата два сигнала за корупция
Коментари Харесай

БОЕЦ подаде сигнали в прокуратурата срещу Бойко Борисов и Халил Летифов

Гражданско съдружие БОЕЦ внесе в прокуратурата два сигнала за корупция против политици. Сигналите са против Халил Летифов от Движение за права и свободи и против водача на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи ръководителят на придвижването Георги Георгиев пред Българска национална телевизия.

" В момента има предоговаряне и наместване на пластовете. Мафията има доста мощни инстинкти за самозапазване. След първичния трус сега на равнище Борисов - Пеевски вървят договаряния за възобновяване на статуквото. Гешев няма да разкрива нищо, а ще приказва общи приказки. Гешев има цялата власт, даже в случай че има минимални данни за осъществени престъплениям неотложно да работи. Защо не работи ", попита Георги Георгиев.

Той уточни, че сигналът против Летифов е " за присъединяване му в скица за пазаруване на гласове в община Гурково ". В сигнала против водача на ГЕРБ Бойко Борисов става дума за предоставяне на рушвет за възобновяване на Данък добавена стойност в размер на няколко милиона лв.. От БОЕЦ прецизираха, че сигналът обгръща интервал, в който Борисов е бил министър председател, а в схемата е забъркан и някогашен негов министър.

Георги Георгиев добави, че авансово уговорената среща с основния прокурор не се е състояла заради излизането на Иван Гешев в отпуск.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР