Гражданско Движение Силна България прераства в политическа партия. Целта на

...
Гражданско Движение Силна България прераства в политическа партия. Целта на
Коментари Харесай

Руди Ренегата учредява партията

" Гражданско Движение Силна България ” прераства в политическа партия. Целта на новия план е да продължи по безапелационен метод дружно с Вас, жителите на България, битката против мафията, задкулисието и грабителите на родината ни! България е толкоз счупена, че се постанова да бъде преустроена радикално. За да изградим нещо същинско, би трябвало да има правдивост и отмъщение. Твърдението, че това може да се случи е на ренегата и към този момент самостоятелен народен представител Радостин Василев, който учредява към този момент декларираната партия. 

Ето каква поръчка прави още той:

" Последните дни преживяхме следващото политическо изменничество по отношение на очакванията и упованията ни. Политическата класа не се вслушва в желанията на своите гласоподаватели и ще бъде осъдена.

Всеки един самоуверен, почтен и честен жител, който счита, че България е над всичко и не би трябвало да сме наведени пред непознати посолства, без значение дали става въпрос за Съединени американски щати, Русия или Европейски Съюз, е добре пристигнал при нас.

В последните две седмици получих хиляди позвънявания и известия от България и света. Постарах се да отговоря на всички. Благодаря Ви за поддръжката! ". И разгласи телефони за контакт с координатори в страната. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР