Гражданският инициативен комитет (ИК) Да си върнем Сливен, издигнал Минчо

...
Гражданският инициативен комитет (ИК) Да си върнем Сливен, издигнал Минчо
Коментари Харесай

Инициативният комитет, издигнал Минчо Афузов за кмет на Сливен, внесе в ОИК над 2600 подписа

Гражданският предприемчив комитет (ИК) " Да си върнем Сливен ", издигнал Минчо Афузов за кмет на Сливен, внесе през днешния ден в Общинската изборна комисия (ОИК) 2608 подписа в поддръжка на неговата кандидатура, оповестиха от ИК за Българска телеграфна агенция.

" Благодаря на всички млади, остарели, леви, десни, самостоятелни, стимулирани и загрижени за бъдещето на града ни сливналии за поддръжката, която ми засвидетелстват. Не единствено по време на акция, само че и след нея, се наемам да работя, тъй че Сливен да оглави челните позиции по възнаграждение, по развиване на бизнес средата, по обучение и опазване на здравето. Съгражданите ми заслужават да живеят почтено и умерено в Сливен! ", разяснява Минчо Афузов.

Афузов е магистър по „ Международни стопански връзки ", има втора компетентност " Икономическа информатика " и магистър – инженер, компетентност „ Технология на виното ". Дълги години работи в частния бранш.

Той е бил регионален шеф на Сливен два пъти от май 2021 година до февруари 2022 година и от август 2022 до момента. Той беше първият регионален шеф в страната, който съобщи предпочитание да се отдръпна от заеманата служба.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР