Граждански съвет ще следи как се изразходват допълнителните 33 милиона

...
Граждански съвет ще следи как се изразходват допълнителните 33 милиона
Коментари Харесай

Граждански съвет ще следи довършването на Колежа

Граждански съвет ще следи по какъв начин се изразходват спомагателните 33 милиона лв., отпуснати за довършването на строителството на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, оповестиха от Клуба на последователите на Ботев (Пловдив). Представителите на почитателите на " канарчетата " показаха убеденост, че този цивилен съвет ще възвърне доверието в връзката сред " жълто-черната " общност и Община Пловдив.

" За цялостното довеждане докрай на стадион „ Христо Ботев “ с отпуснатите нови и евентуално последни 33 млн. лв. е належащо още веднъж да се разсъни гражданското общество. Възобновилият активността си Граждански съвет, който бе в основата на спечелването на първата борба за нашия дом, е подготвен да ни поведе в идната ни битка. Не сме не запомнили цялостния неуспех на предходното ръководство на Община Пловдив по повод разходването на публичен запас, контрола върху качеството на осъществените СМР и спазването на заложените периоди на осъществяване на публичната поръчка за строителството на стадиона и ще създадем всичко допустимо това да не се случи още веднъж.Към добре познатите на ботевистката общественост строителни експерти се причисляват и известни пловдивски общественици и последователи на Ботев. Вярваме, че този екип от експерти, потвърдили своята подготвеност и морални устои, ще възвърне доверието в връзката сред жълто-черната общност и Община Пловдив и ще способства за сполучливото довеждане докрай на стадион „ Христо Ботев “, с който всички да се гордеем.
Основните цели, които Гражданският съвет си слага, са надзор върху изразходването на в допълнение отпуснатите средства, с които стадион „ Христо Ботев “ да бъде приключен напълно и качествено, както и определяне и премахване на недостатъци в гаранционния период. Експертната група ще работи изцяло на доброволчески принцип и при цялостна бистрота и ще дава постоянно информация на обществеността ", гласи известието от последователите на Ботев (Пловдив). 

В състава на Гражданския съвет влизат инж. Атанас Стафунски; инж. Борис Гиздаков - ръководител на УС на Сдружение ПФК Ботев; Валери Станков - журналист; Димитър Минев - шеф на Народна библиотека „ Иван Вазов “; Живко Стамболиев - член на УС на „ Бригада Тракия " ; инж. Иван Стаев - управител капиталови планове, член на КИИП, секция КСС; „ Центрум Крю “; инж. Иван Шопов; адв. Мария Аргилашка; Михаил Манолов - ръководител на УС на КПБП; проф. доктор Надя Чернева - началник на катедра „ Руска лингвистика “ към ПУ „ Паисий Хилендарски “; ас. инж. Петър Костов - УАСГ-София, член на КИИП, ППП Секция ТСТС; инж. Рангел Мутафчийски - член на УС на Сдружение ПФК Ботев; Рашко Стоянов - основен юрист в дирекция „ ОДОП " към Централно управление на НАП; Стефан Папаризо -  Управител на „ СП Дизайн “ ЕООД; адв. Тихомир Стойчев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР