Граждански протест блокира за два часа пътя Монтана- Видин. Недоволството

...
Граждански протест блокира за два часа пътя Монтана- Видин. Недоволството
Коментари Харесай

Пътят Монтана-Видин беше блокиран за 2 часа от граждански протест заради лошото му състояние

Граждански митинг блокира за два часа пътя Монтана- Видин. Недоволството е поради неприятното положение на правата през селата Добри дол, Сливата и Орсоя. От Агенция „ Пътна инфраструктура “ оповестиха, че наложителен ремонт на пътя е очакван единствено след седмица.

Протестиращи застанаха на пътя при село ломското село Орсоя. Настояха за неотложен ремонт и приканиха институциите да реагират. Искаме гласът ни да се чуе, сподели организаторът  Димитър Младенов:

„ Интересното е, че даже тираджиите, които стопираха, нямаха безусловно нищо срещу събитието, даже ни подкрепяха, макар, че огромна част от бедите се случват, тъй като този път не е изработен за такива тежки камиони. Пътят е като лунен пейзаж. На места даже липсва асфалт. “

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че е планувано към 10 септември да стартират най-неотложните ремонтни действия. Уточняват че секторът е край най- огромното свлачище у нас, записано преди 35-40 години. Не е ремонтиран,заради големите средства, които страната би трябвало да даде, оповестяват от пътната организация.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР