Гражданската платформа Спаси София, лидирана от младият общински съветник Борис

...
Гражданската платформа Спаси София, лидирана от младият общински съветник Борис
Коментари Харесай

"Спаси София": Успяхме - градът ще има модерна билетна система! Вижте новите цени на картите

Гражданската платформа " Спаси София ", лидирана от младият общински консултант Борис Бонев , се похвали с нещо доста значимо за огромна част от столичани. Иде тирада за това, че София ще има съвременна билетна система за градския превоз, с усъвършенствания за всяка група пасажери. С детайлностите можете да се запознаете в обявата на " Спаси София ":

 👍 Успяхме! София ще има обективна и съвременна билетна политика за градския превоз. Подобренията са доста, само че ето главните:

 🔄 Билетите към този момент ще разрешават безвъзмездни прекачвания сред всички транспортни средства. Така превозът ще е по-достъпен и преференциален!

 ✅ Улесняваме всички до 26 години с годишна карта за 250 лева, без никакви спомагателни условия. Така поддържаме младите при започване на техния професионален и житейски път.

 💵 Годишната карта резервира цената си от 365 лева, само че към този момент включва нощния превоз и гратис паркиране в буферните паркинги, а има и опция за заплащането ѝ на три вноски.

 🧑‍🎓 Създаваме и годишни карти за възпитаници и студенти на цената от 200 лева, с което те получават 2 месеца гратис пътешестване.

 💜 Подобренията са резултат на дългогодишната ни работа за възстановяване на столичния градски превоз. Щастливи и горди сме, че през днешния ден можем да се похвалим с същински прогрес за София. Нека преосмислим пътуванията си и дадем късмет на градския превоз. А ние ви уверяваме, че няма да спрем да се борим за още усъвършенствания.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР