Гражданите се интересуват от успешна политика, не от ляво или

...
Гражданите се интересуват от успешна политика, не от ляво или
Коментари Харесай

Кметът на Плевен: Хората не се интересуват от ляво или дясно, а от успешна политика

Гражданите се интересуват от сполучлива политика, не от ляво или дясно. Колегите от Българска социалистическа партия насочат рецензията на погрешен адрес към Сдружението на общините.
Това разяснява кметът на Плевен Георг Спартански по БТВ, по обвиняванията на кметовете от Българска социалистическа партия, че тези от ГЕРБ получават повече пари за общините си.

Това не е методът, по който на 20-тата годишнина от основаването на сдружението на общините да си приказваме с ултиматуми, сподели Спартански. По думите му парите се генерират в българските общини от българския поданик.

Ако желаеме да сменим моделът на систематизиране на парите това става посредством законодателна работа и законопроекти, сподели още градоначалникът на Плавен. Според него разногласието е за парите от приходната част на бюджета, а остатъците се разпределят по убеждение на Министерски съвет. Гражданите се интересуват от сполучлива политика, не от ляво или дясно, съобщи още той.

Не е загадка, че предизборната акция е почнала. Спартански уточни, че в края на лятото ще види оценката на съгражданите си и тогава ще реши дали да се кандидатира още веднъж за кмет на Плевен.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР