Гражданите на Израел не заслужават поредна атака, пореден ужас. Съпричастен

...
Гражданите на Израел не заслужават поредна атака, пореден ужас. Съпричастен
Коментари Харесай

Кирил Петков: Когато осмото джудже заплашва главния секретар, тов...

" Гражданите на Израел не заслужават поредна офанзива, следващ смут. Съпричастен съм с тях. Конфликтът в Украйна, спорът в Израел, Иран и хутите са обща ос на офанзива, тъй че западните сили да бъдат оптимално разконцентрирани и да се отслаби опцията да има естествен излаз ", съобщи той във връзка.

" Уроците от последните 9 месеца сме научили. Ако хората ни дадат задоволително мощ на идващите избори, ще покажем, че тези 1 млн. българи не могат да бъдат заобикаляни. Когато си слаб, те стават нагли. Когато си мощен, те се преценяват. А силата не идват от на никое място, с изключение на от жителите. Хората би трябвало да схванат, че властта е в тях. Зависи от вас, хора, не от политиците. Ако вие дадете мощен мандат България да бъде европейска страна, тя ще стане ", прикани той.

" Всички последни акции не престават да бъдат за едно и също нещо - да имаме естествени институции, които да проверяват всички купове с пачки, а българите да им имат вяра ", уточни той и добави. 

" Покрай историята с пачките и кученцата се замаза един голям проблем - един основен прокурор отива при секретаря на Министерство на вътрешните работи и му споделя да си подаде оставката. Защо в една стая ще се намират основен прокурор, началник на КПКОНПИ, началник на градска прокуратура и основен секретар? Според мен това е напън върху Живко Коцев да си подаде оставката ".

" Дали има проблем с, би трябвало да се ревизира. Никой не може да го каже от тв приемника. Това, за което се борим, е да имаме обективна правосъдна система. Ние бихме дали тил на всекиго, който е жертва на прокуратура-бухалка ", сподели Петков.

" Когато осмото джудже заплашва основния секретар, това е огромен проблем - това е по-голям проблем от пудела. Пуделът също може да е огромен проблем, дано се ревизира. Аз съм съвсем сигурен, че в случай че Живко Коцев не беше подал сигнала против основния прокурор, тези фотоси нямаше да излязат. Това се прави за хората да си кажат " защо се борим, защо има изобщо избори ", счита водачът на ПП-ДБ и някогашен министър-председател.

" Разговарях дълго с, питах го за какво има такива фотоси. Рашков ми даде копия от показанията на Марин Димитров ", уточни Петков и съобщи, че Димитров е същият човек, за който преди години Рашков сподели, че е бил заплашван от Борисов, че " фамилията няма да разбере дали не яде месото му ".

Кирил Петков отхвърли изказванията на спекулативни медии, че ГЕРБ желае да помогне за арестуването на Бойко Рашков и Асен Василев.

“Тези жълти уеб сайтове желаят да кажат на хората - не излизайте да гласувате, пачките са на всички места ”. 

" Направихме доста огромни неточности последните две години. Но не сме предали хората - не сме създали нищо от изгода. Първият път опитахме революционно - бърза промяна на модела. След това няколко броя Народното събрание нямахме държавно управление. Третият път взехме решение, че силата на смяната е в хората, не политиците ", сподели още Петков. 

" Сбърках в това, че си помислих, че с изключение на промяната на хартия, може да създадем стъпка напред. Не оцених обаче, че когато опре до действително предаване на институционална власт, сега, в който би трябвало да пуснат властта, те не са подготвени ", призна той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР