Гражданите, които пътуват за , от днес, 25 януари 2021

...
Гражданите, които пътуват за , от днес, 25 януари 2021
Коментари Харесай

Норвегия със спешни промени в режима на влизане в страната

Гражданите, които пътуват за , от през днешния ден, 25 януари 2021 година, би трябвало да показват при влизане в страната отрицателен резултат от PCR тест, изработен не по-рано от 24 часа преди отпътуването, а не както до момента - изработен до 72 часа. За пътуващите със аероплан с прехвърляне на директно летище този период ще се регистрира 24 часа преди отпътуването с първия полет, оповестиха от Министерство на външните работи.
Обръщаме внимание, че както и до в този момент, условието за показване на отрицателен резултат от тест за Covid-19 при влизане в Норвегия не важи за жителите на Норвегия, чужденците със статут на непрекъснато пребиваващи в Норвегия, постоянно пътуващите за работа от Швеция и Финландия и директно преминаващите пасажери. Изключение има и за пасажерите, които могат да потвърдят с медицински документи, че в последните 6 месеца са преболедували .
 Проф. Чорбанов: Няма жив човек, който може да каже какъв брой ще е имунитета от имунизацията против COVID-19 Проф. Чорбанов: Няма жив човек, който може да каже какъв брой ще е имунитета от имунизацията против COVID-19
" Никога до момента не е имало такава всеобща имунизация в международен проект. При всяка имунизация има странични реакции ". Това сподели за предаване...
Всички жители, които са били във Англия, Южна Африка, Ирландия, Нидерландия, Австрия, Португалия и Бразилия, би трябвало да се подложат на наложителен PCR тест на норвежката граница, а не както до момента на бърз тест. Гражданите, които са посетили тези страни сред 15 и 25 януари 2021 година и към този момент са пристигнали в Норвегия, би трябвало да си създадат PCR тест допустимо най-бързо.
Норвежкото държавно управление одобри незабавните промени в режима на влизане в страната за попречване разпространяването на английския вариант на ковид.
При потребност от подпомагане българските жители могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Осло на следния телефонен номер: +47 22 55 40 40, както и на дежурен телефонен номер в извънработно време: +47 48650093. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР