Гражданин с предложение за един от най-натоварените участъци, който се

...
Гражданин с предложение за един от най-натоварените участъци, който се
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Ще има жертви на това място, ако не се сложи един временен светофар

Гражданин с предложение за един от най-натоварените сектори, който се явява една от входно-изходн артерии на Пловдив. Ето какво написа той на Plovdiv24.bg :

Здравейте! Не знам кой малоумник реши да затвори едновременно всички пътни входно-изходни артерии към община " Съединение " и Индустриалната зона към село Царацово (тама са компании като " Каскада ", " Либхер ", " Сокотаб ", " Интрама " и самото село Царацово, което е с около 2000 жители).

Това граничи с цялостна полуда и непросветеност от страна на АПИ и регионалния шеф, който очевидно " хвърчи " в облаците! От приложените фотоси вижте и кажете по какъв начин незабавна помощ или пожарна ще стигне до селата Царацово, Бенковски, Войсил и други Като даже с включени сирени, няма по какъв начин да им се направи място на пътя, който е необятен едвам 4 метра. 

Толкова ли е мъчно, до момента в който трае ремонта на Западната дъга на околовръстното, на кръстовището за компания " ТЕД " и село Царацово, да се постави един краткотраен светофар! Ако не се вземат незабавни ограничения, повярвайте, в най-скоро време ще има жертви на това място!

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР