Граждани се събраха пред КАТ София, за да поискат да

...
Граждани се събраха пред КАТ София, за да поискат да
Коментари Харесай

Граждани поискаха шофьорската книжка на Тити Папазова да бъде отнета

Граждани се събраха пред КАТ София, с цел да изискат да бъде отнета шофьорската брошура на баскетболния треньор и член на ръководството=на футболния " Левски " Константин (Тити) Папазов.

Събитието бе проведено в обществените мрежи. Организаторът на демонстрацията Ясен Дудин счита, че настояването им за лишаване на книжката на Папазов е целесъобразно, тъй като става дума за обществена персона, която с дейностите си дава неприятен образец на обществото.

Дудин призна, че е очаквал повече хора да се включат в акцията.

Причината за настояването са " безбройните видеодокументирани нарушавания " на Папазов. Миналата седмица да изпреварва на колона и да прави ляв завой на червен светофар. Пътната полиция разгласи, че този път не карал той, а различен лидер, който се е признал за отговорен.

Във вторник Дудин изрази и подозрение във връзка с изказванието, че Папазов не е бил зад кормилото, защото нарушаването е особено за него и му се коства необичайно и различен да подхожда по същия метод на пътя. Дудин не счита за редно и да се подхващат дейности единствено по видео, предоставено от различен лидер.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР