Граждани от Стара Загора изригнаха срещу поредния отказ на прокуратурата

...
Граждани от Стара Загора изригнаха срещу поредния отказ на прокуратурата
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Прокурори закрилят прстъпниците на тоалетния министър!

Граждани от Стара Загора изригнаха против следващия отвод на прокуратурата да проверява регионалния шеф за нелегално придобиване на общинско жилище като извънредно нуждаещ се.

Хората не могат да повярват, че прокуратурата отхвърля да види очевадното закононарушение по чл.313 ал.1 от Наказателен кодекс. Гергана Микова, която е от най-приближените протежета на вицепремиера Валери Симеонов, посредством погрешни заявления се е сдобила с общинско жилище в центъра на Стара Загора.

Според хората става въпрос и за демонстрация на голям цинизъм от страна на Микова, защото по същото време тя е била брачна половинка на един от най-заможните строителни бизнесмени.

Дори единствено този факт е задоволителен прокуратурата да повдигне обвиняване на Микова. Хората не престават възмущенията си описват, че се надяват всички извънредно нуждаещи се да имат по няколко жилища, децата им да учат в Щутгарт, където е учил синът на извънредно нуждаещата се Микова.

Хората преглеждат отхвърли на Районна прокуратура към този момент два пъти да образува досъдебно произвеждане като корупция по високите етажи на властта.

Според жителите на Стара Загора по този начин наречените патриотари са най-ярък образец за мафиотско държание и прикриване на закононарушения и нарушение на закона.

Припомняме, че компанията СКАТ ТВ-ООД на Валери Симеонов от години не извършва правосъдно решение и не отстранява нелегално строителство на хотел Панорама. Хората към този момент не знаят към кого да се извърнат и не на смешка загатват, че в случай че основният прокурор не стартира неотложно използване на закона с цялата му тежест върху тези самозабравили се висши държавни служители, има заплаха самите хора да приложат закона!

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР