Граждани, организирани от Правосъдие за всеки“, се събраха пред Президентството,

...
Граждани, организирани от Правосъдие за всеки“, се събраха пред Президентството,
Коментари Харесай

„Мунчо, чий е Крим?“: Граждани на протест пред президентството

Граждани, проведени от „ Правосъдие за всеки “, се събраха пред Президентството, с цел да изкажат отношението си към президента Румен Радев.



Това е вторият подобен протест-шествие, който се организира тази седмица за да се съобщи на президента, че България е парламентарна република и пълновръстен член на Европейски Съюз и НАТО.

 

 

„ Всеки български жител би трябвало да реши на коя страна на историята ще застане, тъй като пред нас стои един цивилизационен избор ”. Това съобщи Андрей Гюров от Политическа партия, който също е част от митинга, съобщи БГНЕС.



„ Не би трябвало да разрешаваме България да се завръща в зоната на евразийските диктатури. Ние сме европейска страна. В момента има синхрон сред доста сили, които има за цел България да прекъсне този собствен път и да се завърне в зоната на въздействие ”, сподели още Гюров.

 

 

 

 

Гражданите носят плакати, на които написа: „ Радев сътрудникът на Путин “, „ Радев съобщи европейска България “, „ Мунчо, чий е Крим? “. Разпънат е и огромен наследник транспарант, на който с жълти букви е написано „ България е с Украйна и Европа “.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР