Граждани на английския град Сандуел подписаха петиция с искане към

...
Граждани на английския град Сандуел подписаха петиция с искане към
Коментари Харесай

Британци искат ново име за улица, сегашното било срамно

Граждани на британския град Сандуел подписаха петиция с искане към локалната власт да смени нецензурното име на улицата им, тъй като на диалект то означавало "пенис ", съобщи организация Юнайтед прес интеренешънъл.

Става въпрос за улица "Бел енд ", която, съгласно живеещите на нея, е обект на насмешки, поради публикуваната дума за мъжки гениталии.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛА С НАЙ-СТРАННИ ИМЕНА

"Също по този начин, тя може да засегне хора и деца, в това число възпитаници, обект на подбив и смешки в учебно заведение, и се е трансформирала в посмешище, както може да се наблюдава във Facebook и в други обществени мрежи. Време е за смяна ", гласи текстът на петицията, оповестява Sky News.

Хората желаят смяна даже и със сходно име - да вземем за пример улица "Белс ", като споделят, че и това ще им бъде задоволително.

Кучетата в Пловдив с имена като Айляк, Принцеса Шуши и Мона Лиза

Общинският консултант Крис Трантър сподели, че не вижда нищо неприятно в наименованието.

Във видеото вижте още смешни имена на български села.

"Роден съм тук, пребивавам тук 40 години и въобще не ме тормози. Чуваш необичайно подсмиване по телефона, в действителност е много занимателно ", съобщи той.

Колежката му Барбара Прайс изглеждаше по-благоразположена към идеята.

"Щом някои хора считат името за обидно и децата са подигравани за това къде живеят, тогава несъмнено има проблем ", добави тя и даде обещание да спомага.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР