Граждани, които се опитали да излетят от до държави от

...
Граждани, които се опитали да излетят от до държави от
Коментари Харесай

Свалиха от самолета граждани, опитали се да излетят от Израел до държави от „червения“ епидемиологичен списък

Граждани, които се пробвали да излетят от до страни от „ аления “ епидемиологичен лист без особено позволение, са били свалени през днешния ден от борда на самолета , съобщи министър председателят на Израел Нафтали Бенет, написа БГНЕС. От самолета за Русия са били свалени повече от 20 пасажери, които нямали нужното позволение от специфичната комисия, каквито са условията на израелското държавно управление.

Пътуването до „ червени “ страни е допустимо единствено с позволение и желая да оповестя, че хора, които се пробваха да избегнат това, бяха свалени от борда на самолетите “, сподели Бенет преди началото на постоянното държавно съвещание. В началото на седмицата Израел удължи периода на възбраната за пътешестване до 6 страни с високо равнище на заболеваемост. За пътешестване до Русия, Аржентина, Бразилия, ЮАР, Мексико и Индия е належащо позволение от специфична комисия, в противоположен случай нарушаването на това условие се пояснява като престъпно и административно правонарушение и се санкционира с санкция в размер на 5 000 шекела (над 1500 долара).
 Израелски бойни самолети удариха оръжейна работилница в Газа Израелски бойни самолети удариха оръжейна работилница в Газа
Израелски бойни самолети удариха оръжейната работилница и ракетни установки на радикалното палестинско придвижване Хамас в линията Газа в...

Контролът за осъществяването на тези условия е предоставен на полицията и на ръководството по миграция. От 29-ти юни всеки пътуващ в чужбина жител на Израел на възраст над 16 година е задължен да попълни и подпише декларация, че няма да посещава страни, неразрешени в инструкциите на здравното министерство или би трябвало да даде позволение от комисията за изключителна нужда за пътуването до съответната страна. На самолетните компании им е неразрешено да качват на борда на самолета пасажери без съответните заявления.

Премиерът Нафтали Бенет прикани през днешния ден жителите да носят маски на закрито и да заобикалят струпване на хора в лимитирани пространства, с цел да се предотврати разпространяването на новите варианти на ковид. Той предизвести, че в случай че жителите на Израел не изпълнят предписанията и заболеваемостта продължи да пораства, кабинетът ще прегледа „ опцията за връщане на някои от рестриктивните мерки в границите на зеления пропуск (сертификат за цялостна ваксинация).

Премиерът заяви, че след апела за имунизиране на децата сред 12 и 16-годишна възраст тази седмица към този момент 100 000 младежи от тази възрастова група са получили първата доза ваксина. Бенет прикани всички, които към момента не са се ваксинирали, да се запишат „ още през днешния ден “. „ Остават пет дни за първата игла с имунизацията, с която разполагаме и чийто период на валидност изтича “ , сподели той.

Израел беше изцяло затворен за задгранични туристи от март 2020 година От май тази година в страната могат да влязат стеснен кръг проведени групи имунизирани туристи от страни с ниско равнище на заболеваемост. На 25 юни Министерството на здравеопазването върна анулираното по-рано наставление за носене на маска на закрито поради растежа на новозаразените. Властите възнамеряват от 1 август да разрешат и самостоятелните визити на лица със документ за имунизация от страни, одобрени от здравното министерство на страната.
 Байдън коленичи пред шефката на кабинета на израелския президент Байдън коленичи пред шефката на кабинета на израелския президент
Президентът Джо Байдън има четири свои деца, само че очевидно се впечатлява доста от майките, които отглеждат повече, установи в. „ Джеру...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР