Граждани излизат днес от 11:00 часа във Варна на протест

...
Граждани излизат днес от 11:00 часа във Варна на протест
Коментари Харесай

Протест Да спасим парка ще се състои днес във Варна

Граждани излизат през днешния ден от 11:00 часа във Варна на митинг против презастрояването на парка в региона на паметника на българо-съветската дружба във Варна. Събитието ще се организира под пилоните със знамената в " Почивка ", напомня Moreto.net.

" Пореден градеж, който унищожава един от най-старите паркове във Варна! Поредно заличаване на дървета и зеленина! Докога? Още какъв брой може да се застрои Варна? Колко високо, какъв брой компактно, какъв брой гъсто? Кой позволява това?! Ако и вие си задавате същите въпроси и не желаете да търпите Варна от ден на ден да се задръства, бетонира и обезобразява. Ако не желаете да се изпълва с отвесни коптори на всеки ъгъл и във всяка градина. Ако не желаете Варна непрекъснато да се обезлесява и дърветата да се изсичат а зелените площи да се " уплътняват ". Елате тази неделя в 11 ч. под пилоните със знамената в основата на парка под Паметника. За да остане парк, който е обичано място за отдих и спорт на доста варненци, а не следващото бетонно гето ", гласи постът на уредниците от групата " За Морската ".

Организаторите приканват всички, които са загрижени към зелените площи и са срещу тяхното застрояване да излязат в неделя. Протестът е под мотото " Да спасим парка ". /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР