Графичният дизайнер Росен Дуков, сигнализира за нов вид измама в

...
Графичният дизайнер Росен Дуков, сигнализира за нов вид измама в
Коментари Харесай

Нова схема за измама с участието на жрици на любовта

Графичният дизайнер Росен Дуков, алармира за нов тип машинация в столицата. Той е директен очевидец на случилото се в блока, в който живее в " Зона Б-5 “. 

Публикуваме, без редакторска интервенция и с позволение на създателя, описанието на схемата:

" Работиш си хоум офис, 15:20 е, звъни се на домофона: Кой е? Поща. Пускаш " пощальонката ", по-късно се звъни на входната врата. Отваряш, гледаш накипрена жена на междинна възраст, с вечерен грим, която сигурно не разнася поща. Разговорът:

- Нещо да кажеш? - тя.

- Моля? - аз.

- Викаш си продажница, не вдигаш, а превоза кой ще го заплати?

- Моля?!

- След малко идва защитата, домоуправителя и полицията и ще видиш " апелирам "!

- Нещо сте се объркали, кой апартамент търсите?

- Точно теб диря.

- Да не сте за съседите?

- Не, не, ще тe смачкат! Вече знаем къде живееш. Имат ти и фотографията.

- Извинете, това да не е нова скица за измами?

- Чакай единствено да пристигна защитата.

Аз имам работа и не ми се чака. Звъня на 112, изяснявам обстановката, споделят изпращаме патрул. Благодаря им. Жената стои на стълбите във входа и ме гледа неприятно. Излиза пред постройката: Ще има кажа, че си ме бил. По пет пъти дневно ми звъниш, викаш проститутки, а не плащаш превоза. Секс фанатик!

Идва патрулката. Разпитват ни, тя демонстрира чат, в който " аз " я карам да побърза. На напън съм. Звъни на телефон, от който е поръчана, който сега е изключен. Вадя моя, служителите на реда сверяват номерата - не съответстват. Тя ги уведомява, че аз имам няколко номера. Аз имам единствено един - фирмен, няма значение. Викам, хора - 2022 е, има геолокация, кафези на мобилни оператори, информации известия и диалози, нещо...? Да установим истината по един или различен метод. Май на никой не му се занимава. Пускат я, аз се връщам на работа.

Накратко, дамата беше много обиграна. Разчита на първичния потрес и желае да ѝ платиш 30 лв. за превоз, крещи във входа, че си поръчал продажница, твърди че те познава и впрочем, неща които биха подействали при по-лабилни душевности. Например, хигиенистката на входа, двама съседи и един пинчер ме изгледаха изпитателно, до момента в който викаше.

В ход е следствие, пиша всичко това за всеобщо информиране. Ако знаех, че това е скица, нещата щяха да се развият по напълно различен метод. Отделно, проституцията в България изначално е изрично неразрешена от закона ".

Внимавайте и запазете хладнокръвие, в случай че и на вашата врата звънне натрапен посетител с къса пола и токчета!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР