Графа ще радва феновете на цветните екплозии, входът ще е

...
Графа ще радва феновете на цветните екплозии, входът ще е
Коментари Харесай

Фестивал на цветовете се завръща в края на лятото в Sofia Ring Mall

Графа ще радва почитателите на цветните екплозии, входът ще е безвъзмезден
Фестивал на цветовете, който се трансформира в традиция през лятото в столицата, се завръща на 10 септември, с цел да оцвети и добави нови страсти в последните летни дни на 2017 година Предстоящото издание ще се организира на открития VIP паркинг Sofia Ring Mall. Входът ще бъде безвъзмезден за всички искащи да се окъпят в дъжд от багри и да посрещнат есента по-цветни и по-усмихнати.
Гост-изпълнители на четвъртото издание на Фестивал на цветовете ще бъдат Графа, Веси Бонева и EVA. Графа ще подгрее с обичани шлагери на софийска сцена, преди огромния старт на продължението на турнето си из страната.
Всеки, който желае да се включи в цветните детонации, ще може да закупи пакети с цветни прахчета на 10-ти септември на мястото на събитието. Всеки, който желае да се поразхлади след разгорещените танци, ще може да го направи измежду хладината на Sofia Ring Mall.

Фестивал на цветовете се провежда от 2014 година, като концепцията за цветните детонации е заимствана от индийската традиция Холи, която отбелязва началото на пролетта и служи, с цел да отпразнува полагането на ново начало, хармонията, толерантността и любовта сред хората. През годините събитието в София бе съпроводено с музика, танци, спортни, арт и кулинарни работилници.
Повече информация можете да намерите на www.sofiaring.bg и на нашата публична фейсбук страница.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР