Графа, Любо и Орлин отново заедно в “Приятели завинагиДоказалото музикалната

...
Графа, Любо и Орлин отново заедно в “Приятели завинагиДоказалото музикалната
Коментари Харесай

Графа, Любо и Орлин отново заедно в “Приятели завинаги”

Графа, Любо и Орлин още веднъж дружно в “Приятели вечно ”
Доказалото музикалната си мощ трио Графа, Любо Киров и Орлин Павлов показва новия си план “Приятели вечно ”. Тримата обичани реализатори се завръщат с обща ария 8 години след “Заедно ”, която влезе в учебниците по музика.

Тримата другари разискват концепцията за нов общ сингъл дълго време, само че 2019 е годината, в която видеото към песента “Приятели вечно ” към този момент e факт.

Точно през 2019 година се навършват 30 години от приемането на Конвенцията за правата на детето. УНИЦЕФ ще провежда многочислени събития и начинания, чиято цел е нужните промени за спазването на правата на всяко едно дете да бъде осъществени във всяка една страна по света.

Графа, Любо и Орлин постоянно са заставали зад публични и обществени дела и с наслада подаряват “Приятели вечно ” на УНИЦЕФ. Графа, който е създател на музиката и аранжимента, от години е посланник на благосклонност на УНИЦЕФ в България. Текстът на песента написва взаимно с Любо, който споделя - "Този план се роди в действителност от огромно другарство. През годините се доказахме освен в музиката, само че и в най-важните човешки моменти между тях, което за мен е по-важния триумф.", а Влади Ампов добавя - “Изключителна необичайност е трима актьори в шоубизнеса да останат другари. Това ни въодушеви за текста на песeнта ”.

“Добрите другари са като положителната музика, остават вечно в сърцата. ”, са думите, които Орлин Павлов употребява с цел да опише взаимоотношенията сред тях и лекотата, с която се случват взаимните им планове.

Видеото е на Люси Иларионов, който ни споделя история за трима другари възпитаници, преплетена с комични обстановки и трудности, през които Графа, Любо и Орлин би трябвало да преминат, с цел да стигнат на време за общия си концерт. През цялото време режисьорът ни демонстрира красиви фрагменти от чудни кътчета в България.

“Приятели вечно ” слага началото на новата година за тримата реализатори – Графа напълно скоро ще е в ефир като треньор в най-гледаното музикално риалити в ефира, Любо ще изнесе огромен концерт на 28 февруари в зала 1 на НДК, а Орлин, откакто показа с концерт първия си независим албум в края на 2018, възнамерява национално турне през 2019, което ще съчетава с радостните моменти с новородената му дъщеричка Елизабет. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР