Графа и Българският лекарски съюз заедно срещу насилието над медици.

...
Графа и Българският лекарски съюз заедно срещу насилието над медици.
Коментари Харесай

Графа и Българският лекарски съюз заедно срещу насилието над медици

Графа и Българският лекарски съюз дружно против насилието над медици. Новата ария на поп изпълнителя „ Надежда” е с задача да даде вяра на лекарите и пациентите, че експанзията може да бъде спряна.

„ Любовта ми дава мощ, гневът ни разделя.
В мен вяра има, светът се трансформира.
Има вяра за на следващия ден.
Има вяра!”

Графа самичък написал музиката и текста – приел акцията против насилието над медици за персонална идея.

„ Това е една ария срещу гнева, омразата и експанзията като цяло в нашето общество! И аз съм подобен човек, че считам, че човек със светлина и добрина може да върви напред. Не е нужно да бъдеш гадина, с цел да успяваш. С огромно сърце направих тази песен”, показа Графа.

Клипът е сниман в Спешното поделение на болница „ Света Анна”. Там на промяна през днешния ден е доктор Георги Русев. Сблъсквал се е със словесната експанзия.

„ Нощно време – хора, използвали алкохол, дрогирани, в несъответстващо положение, стартират обиди, псувни, че ние сме некадърници”, описа лекар Георги Русев.

С това не се привиква елементарно, признава лекарят.

„ Когато те нагрубят, когато знаеш вътре в сърцето си, че си оказал помощ и си бил човечен…е, тогава боли”, съобщи доктор Георги Русев.

За предходната година похищенията над медици са над 60.

„ Това, че тези хора поставят старания и дават всичко от себе си, с цел да оказват помощ на пациентите си, е… не са отговорни да бъдат нападани”, съобщи доктор Венцислав Грозев от БЛС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР