Градушка валя над столицата в следобедните часове навръх най-пролетния празник

...
Градушка валя над столицата в следобедните часове навръх най-пролетния празник
Коментари Харесай

Навръх Цветница времето шашна софиянци, и градушка удари столицата

Градушка валя над столицата в следобедните часове точно на най-пролетния празник Цветница. Тя е съпроводена от мощни пориви напразно. Все още няма данни за нанесени вреди.

През целия ден столичани бяха сюрпризирани от внезапната смяна на времето. Слънцето се редуваше с навъсени облаци, а мощните пориви напразно внезапно спираха, с цел да се завърнат с още по-голяма мощност.

В обществените мрежи се заредиха фотоси от мрачното небе над столичния град.

Синоптиците предвидиха хладно времето за неделя. В утринните часове от запад започнаха превалявания, които по-късно денем ще обзет цялата страна. След обяд ще има условия и за гръмотевици. Има разгласен жълт код поради предстоящ мощен вятър е разгласен в 19 области на страната за 1 април - неделя. Предупреждението е в действие за областите Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Разград, Силистра, Добрич, Варна, Шумен, Бургас, Сливен, Ямбол, Хасково и Кърджали.
Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР