Градският транспорт в Рим ще бъде брандиран със запазените знаци

...
Градският транспорт в Рим ще бъде брандиран със запазените знаци
Коментари Харесай

Пловдив и Матера – заедно през 2019 година

Градският превоз в Рим ще бъде брандиран със непокътнатите знаци на Пловдив и Матера – европейски културни столици през идната година. Това ще е част от огромна акция във Вечния град и на други места в Италия през май.

Пловдив

Представители на организацията, която приготвя южноиталианския град за европейска столица на културата гостуват в Пловдив за диалози с фондация " Пловдив 2019 ".
Паоло Вери – общоприет шеф на фондация " Матера-Базиликата 2019 ": " През цялата втора половина на месец май, когато в Рим идват милиони гости от целия свят, на градските рейсове в града те ще виждат дружно реклами на Пловдив и Матера – европейските столици на културата през 2019-а. " Кирил Велчев, изпълнителен шеф на фондация " Пловдив 2019 ": " Това е едната част от акцията, другата е в аутдор позиции в тяхното метро и по спирки и така нататък Това ще е забавно апропо с тази линия Милано – Пловдив, в случай че може и там по някакъв метод на летището да брандираме. Мислим, че това ще е прелестно, въпреки всичко това са италианци, които идват в Пловдив, както и противоположното. "
Новото лого на Матера 2019 е показано преди броени дни.
Росела Тарантино – управител връзка и развиване на фондация " Матера-Базиликата 2019 ": " Основното му ентусиазъм са прозорците и вратите на Саси, нашият античен квартал. Но това лого е отворено за разнообразни съчетания - всеки може да основава свое своя лична комбинация от тези детайли. "
Информационен ъгъл на Пловдив в Матера и на Матера в Пловдив, взаимни моменти в откриващите церемонии и ред други начинания ще сближават двата града в подготовката и провеждането на най-голямата европейска културна стратегия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР