Градският отдел на образованието разкри в понеделник план за справяне

...
Градският отдел на образованието разкри в понеделник план за справяне
Коментари Харесай

Ню Йорк разкрива план за облекчаване на училищното напрежение заради войната между Израел и Хамас, след като агресивни инциденти накараха еврейския персонал и учениците да се страхуват

Градският отдел на образованието разкри в понеделник проект за справяне с възходящото напрежение в държавните учебни заведения след поредност от високи -профилни произшествия във войната Израел-Хамас — в това число този, който накара преподавател в Куинс да се свие от боязън от навалица възпитаници.

Ректорът на учебните заведения Дейвид Банкс разкри тристранния метод на „ обучение, сигурност и ангажираност “, който включва „ осезаеми последствия “ за учениците и семинари за образование и поддръжка за преподаватели и родители.

„ Тези образования са значими, тъй като чух, че някои от нашите учебни шефове се усещат лишени от опцията да подхващат смислени дисциплинарни дейности против каквото и да било жестоко държание на възпитаници, даже в ясни случаи на здрав разсъдък “, сподели Банкс по време на известието в Tweed Courthouse в Манхатън.

„ Не можем и няма да имаме учебни заведения, в които учениците се усещат по този начин, като че ли могат да вършат каквото си изискат, без да дават отговор за дейностите си. Това не е метод да се управ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР