Градският басейн в Асеновград отваря врати за посетители от днес

...
Градският басейн в Асеновград отваря врати за посетители от днес
Коментари Харесай

Безплатен вход за Градския басейн в Асеновград днес

Градският басейн в Асеновград отваря порти за гости от през днешния ден (25 май).
Тази година стартът на плувния сезон в Асеновград ще бъде подложен по-рано. За най-нетърпеливите, в границите на днешния ден, входът за визити ще бъде свободен. 25 000 лв. струваше на Община Асеновград осъществяването на настоящи поправки и подготовката за въвеждане на оборудването в употреба за новия летен интервал.
Безопасността на плажуващите ще бъде обезпечена от двама спасители и охранител. Обектът разполага също с доктор, здравна сестра, озеленител, охранител и хигиенистка. 200 на брой са шезлонгите и 150 - чадърите.
На територията на плувния комплекс има построен и детски басейн с пързалка, заведения за хранене и питиета, хигиеничен възел. Водата в главния басейн е минерална, с температура 27˚.
Редовните цени за гости се резервират същите, каквито бяха през предходната година. 4 лв. ще коства входната такса за възрастен, 3 лв. - за дете. Месечните карти за възрастни ще са годни за целодневно прилагане на басейна и ще костват 50 лв., а за деца до 14-годишна възраст – 40 лв.. За членовете на проведени групи по плуване с учител ще се заплаща по 10 лв. на месец.
Такива са изискванията за прилагане на Градския басейн и от деца, които са членове на спортни клубове, разрастващи активността си в община Асеновград.
Работното време на оборудването е от 08:00 ч. до 20:00 ч., от петък до вторник, в това число. В сряда басейнът може да се посещава в часовия пояс от 08:00 ч. до 13:00 ч., а в четвъртък няма да работи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР